jueves, 3 de noviembre de 2011

EL MEU XUT

LA PELL A LA GESPA!

Després del “rar” partit del passat dissabte, aconseguint però un empat sempre de mèrit, l’ànim del col·lectiu ha d’estar intacte i gairebé res ha de canviar. Si cal, més control, més concentració i més encert en la definició.  I sobretot, recobrar el bon joc i aquell estil propi (segell) que tan bé ens  ha anat en aquests inicis.

Està ben demostrat: cada jornada és una sorpresa i tots els equips es juguen les seves posicions. La classificació està oberta a qualsevol resultat i encara no hi ha prou distanciament que no sigui superable a hores d’ara. Per tant, tranquil·litat màxima i a recuperar-se plenament per afrontar amb èxit el proper desplaçament.

Contràriament a la popular dita* del gran H.H., nosaltres si que per guanyar hem de baixar de “l’autocar” (no estrenat de moment!), trepitjar el terreny de joc i superar al rival per més gols.  Per això, “ens deixarem la pell a la gespa” i actuarem com si fóssim uns “cuidats professionals” tot i essent només uns aplicats aprenents d’aquest ofici que és el futbol.

JordiGM

*HELENIO HERRERA, H.H., “EL Mago”: “Ganaremos sin bajar del autobús”,...

No hay comentarios:

Publicar un comentario