jueves, 10 de noviembre de 2011

EL MEU XUT per JordiGM


BON COP DE FALÇ!!! *

“...com fem caure espigues d’or...”

Supèrbia remuntada la viscuda aquest dissabte !!! Aquesta èpica victòria,”...tan ufana i tan superba!”,  ens torna a situar a l’elit, als llocs de capdamunt de la divisió d’or.

“...quan convé seguem cadenes!”

En terres del Maresme hem patit massa davant dos equips poderosos, d’estils molt diferents, que donen molta feina i fan “suar” molt als contraris. Quatre punts aconseguits a la comarca i molta vibració i patiment des de la graderia escapolada,  expectant i entusiasta i “...endarrere aquesta gent...” que són grans “...defensors de la terra!”

“...en veient la nostra ensenya...”

Aquest cadet de l’Europa té presència al camp, es respectat i “fa por”. Davant la pressió lògica de tot l’entorn, creix i supera els obstacles i front els resultats més adversos reacciona. No sempre surt bé però almenys ho intenta amb prou esportivitat i elegància. Però tot pot canviar en un tres i no res. I hem d’estar preparats també per si la “truita es tomba”. Mentre, hi ha confiança, crèdit, motivació i hi ha gana de superació…

“Que tremoli l’enemic...”

Ara i aquí, toca viure un altre gran partit des del Nou Sardenya, contra una gran escola i de referència en el futbol base català. I… cal somniar?.... Més que mai,… per què no?

“Per quan vingui un altre juny...”

Llavors, segons com i sigui com sigui, ho podrem celebrar tots junts a Gràcia que ...”tornarà a ser rica i plena!...” 

“...esmolem ben bé les eines!!”

No és qüestió d’interpretar tan sols la lletra de l’himne si no per l’honor de jugar entre els millors per guanyar els combats !!!  

“Ara és hora d’estar alerta!”

 ... I donem de nou un altre bon cop de falç!!!”

Ara és l’hora, jugadors!



*fragments de la lletra de “Els Segadors”, l’himne oficial i nacional de Catalunya

No hay comentarios:

Publicar un comentario