jueves, 12 de enero de 2012

EL MEU XUT per JordiGM


*“TOTS UNITS FEM FORÇA”

Tot i desitjant un millor any nou a tothom, cal esperar a més que reiniciem la lliga amb més encert que com hem acabat l’any passat.
I si bé la unitat és una de les claus de l’èxit del grup, també s’ha constatat en terres  de la Paeria que cal una mica més de sort per treure un resultat positiu i sobretot una més gran capacitat de reacció i definició.

Tant  se val d’on venim…”

D’on venim i on anem. Tant se val. És l’hora de sumar esforços, de treballar el partit en cada minut de joc, de no donar facilitats al contrari i tancar les línies fins el mig camp nostre amb la idea d’avançar i “tirar” cara “a barraca”.

“…ara estem d’acord…”

Ja no val badar. El coixí de punts guanyats en l’inici ha permès aguantar la posició classificatòria. I estem d’acord a més que aquesta és una lliga irregular i de daltabaix per a molts equips. I nosaltres no som una excepció.

“…un crit valent…”

És un moment de no renunciar a res- De donar-ho tot  per l’equip. De no perdonar el gol, de no cometre errors. Un crit, el sap tothom:  VA NOIS!!!

“…i s’ha demostrat…”

Que ho podem aconseguir. Ningú ens ha regalat res. Hi ha qualitat, planificació i experiència en molts jugadors. I ho hem demostrat en els primers moments. Per què no ara?

“…és un clam…”

A la unitat, a l’esforç col·lectiu, a la pressió de la graderia, a l’eficiència futbolística, a un equip que ha de jugar com un bloc,…

“…i que mai ningú ens podrà tòrcer

Depèn sobretot de nosaltres. Ara, davant del proper rival, i a casa, tenim un nou compromís. Agafem-ho com un nou repte, un deute a la superació i un deure davant l’afició.

“Jugadors, seguidors…”

A per totes…!!! 

*”L’himne oficial del Barça”, dit “Cant del Barça”, 1974, lletra de Josep Maria Espinàs i Jaume Picas

No hay comentarios:

Publicar un comentario