domingo, 15 de abril de 2012

LA CRÓNICA J25: MERCANTIL 2 - 3 EUROPA


UN PAS IMPORTANT.
 (PERÒ POSEM ELS PEUS AL TERRA).

Quin gust dos victòries seguides. Des de principis de temporada no haviem encadenat dos victòries seguides. I això suposa posar terra de per mig amb els de darrera. Estic convençut que l'espirit del MIC ens ha donat un plus que ens feia molta falta.

El partit d'avui sabiem que era un dels més importants que ens quedaven i que seria un partit de contacte, de força i de brega. Partiem amb dues baixes per sanció importants, dos torres que aporten entre altres moltes coses, físic. I suposo que ha contribuit al veure en la alineació inicial un onze amb novetats, si més no, respecte a les darreres convocatòries.

Els primers minuts hem vist un Europa ben aposentat en el terreny de joc i un Mercantil precipitat que perdia la pilota amb certa facilitat.

Però al minut 8, hem comés un penalty INNECESÀRI (amb majúscules). Quan el porter diu "MIA", vol dir "MIA". Per part del porter ho ha de tenir molt clar i tallar la pilota inmediàtament per no crear dubtes entre la defensa, i per part dels jugadors de camp no fer la guerra per la seva banda i limitar-se a protegir la pilota. La jugadeta ens ha costat un gol en contra INNECESÀRI i començar un partit diferent del que teniem previst.

El Mercantil s'ha tirat enrrera a defensar el resultat (error garrafal per que quedava moltísim) i aquí ha començat el festival d'oportunitats de gol nostres:

Minut 16 primer gol escapulat: Còrner per l'esquerra que es llença al primer pal i l'Esteban el remata de cap dins la xarxa. Felicitats pel teu primer gol aquesta Lliga.

Minut 18: Primera oportunitat clara de Lozano que dins l'àrea xuta al cos del porter.

Minut 20: Gol de Lozano en una jugada de les seves, en la que es baralla amb els dos centrals i acaba emportant-se la bimba i ara si que no perdona. Podriem dir que ha arreclat la jugada anterior.

Al minut 37 ha hagut una jugada que ha pogut marcar el destí del partit, com ens va pasar contra el Jabac Terrassa fa unes setmanes, en la que es va lesionar el porter i a partir d'aquell moment el partit es va trencar. Doncs la jugada ha començat amb una falta indirecta (l'àrbrit ha mantingut el braç aixecat tota la estona) a prop de la nostre àrea. M'ha cridat l'atenció que possèsim una barrera de tres jugadors (crec que son molts per ser indirecta, i no se, si ens hem donat compte d'això o desconeixem algunes règles bàsiques). Del desenvolupament d'aquesta jugada el Jan s'ha lesionat i el pobre amb un cop a la cara ha quedat marejat i ha estat substituit per en Luca (del Cadet C).
Des d'aquí desitjem que t'hagis recuperat del tot, Jan. I ja que parlem de porters i hem recordat el partit (per oblidar) de Terrassa, també desitjem que en Chivo estigui recuperant-se força be.

Per acabar la primera part, al minut 44 ha succeit una jugada curiosa: Un fora de joc nostre fora de l'àrea i xiulat per l'àrbitre, el porter ha tret la pilota des de dins l'àrea pasant-li al seu central, que fora de l'àrea l'ha agafat amb les mans per col.locar-la al punt on havia succeit el fora de joc, però l'àrbrit ha interpretat que ja havia estat tret des de darrera i això era falta, que d'haver-se produit mig metre abans hagués estat penalty. El xut de falta ha acabat sense consequències.

En la segona part i ja el minut 47, en Llúzar ha tingut una excel.lent doble oportunitat, ja que s'ha escapat gaire be des del mig del camp i davant del porter, aquest li ha guanyat la partida i amb el rebot tampoc hem tingut sort.

Minut 49: Triple groga a la banqueta per protestar un fora de joc que ens han pitat i que des de la grada també creiem que el línier s'ha equivocat. Parlant de targetes grogues. Avui ha hagut un festival de grogues, 11 per l'Europa i 5 pel Mercantil, i el més curiós es que cap jugador ha vist la segona. Això de les grogues va be per omplir la guardiola.

Be, al minut 52 ha arribat el nostre segon gol, amb una jugada molt guapa: Luca treu la pilota en curt cap a Bley, aquest avança fins a la zona de tres quarts apretat per l'extrem sabadellenc i des de la seva banda, fa una pasada de 70 metres (ma o meno) que li arriba a Lozano en la punta del àrea, i aquest veient la sortida desesperada del porter fa una vaselina estil Messi que provoca el deliri de la grada jove.

El partit estava controlat i amb un 1 a 3, el mister ha començat a fer algunes substitucions. Amb això una nova escapada per l'esquerra de Lozano que aquesta vegada la centra i Rech no consegueix ficar-la dins per ben poc.

De la balsa d'oli hem passat a un  punt d'incertessa per culpa del segon gol que ens han ficat de falta directA des de la frontal de l'àrea, una falta que hem fet TAMBÉ INNECESSÀRIAMENT (si el jugador contrari està d'esquena a la nostre porteria i el seu moviment va en direcció oposada a la nostre porteria, no se l'ha de tocar ni amb la mirada, per que si no ens poden xiular una falta perillosa INNECESSÀRIA). El llançament ha estat a trencar el cuir pel pal que cobreix el porter, d'un ex-Damm.

Minuts 75 i 80, amb un Mercantil tirat endavant hem aconseguit fer dos contres protagonitzades novament per l'incombustible Lozano que no ha pogut solventar, una per trepitjada inoportuna de la pilota i l'altre per rampa en la punta de la que se "apoya" en el suelo.

El final del partit ha estat xiulat en el minut 85, pel que l'equip local no es podrà queixar pel temps afegit: 4 minuts en la primera part i 5 minuts en la segona.

Ha estat un bon partit, contra un rival directe que deixem a sis punts darrera i això, convinat amb altres resultats de la jornada ens fa situar-nos en una posició més còmoda a la tabla, amb moltes possibilitats de continuar millorant en la Lliga, però cal tenir "els peus al terra" i continuar treballant, pensant només en el proper partit. Animar als jugadors més tocats anímicament. I encoratjar al cos tècnic per la feina que estan fent.

Equip: Jan (38 Luca), Ayllón (60 Fabio), Esteban, Marty, Bley, Ros, Llúzar (60 Sasson), Rech (70 Albert), Lozano, Colte, Ismael (70 Domínguez).

No hay comentarios:

Publicar un comentario